pirmdiena, 2013. gada 15. jūlijs

Tuva nākotne tehnoloģijām

Jaunākās tehnoloģiju attīstība paredz, ka nākotnē, lai saskartos ar datoriem un televizoriem, mēs varēsim izmantot žestikulāciju, aimirstot par pultīm un tastatūrām.
Attēli ekrānā rādīsies 3D formā. Jaunās tehnoloģijas paredz arī daudz ērtāku iepirkšanos internetā. Piemēram, mekējot apģērbu interneta veikalā, vairs nebūs jāsatraucas, ka, iegādājoties drēbes, tās realitātē var atšķirties un nederēt. Jaunās tehnoloģijas paredz, ka, izvēloties apģērbu internetā, nostājoties datora ekrāna priekšā, tas attēlos cilvēku un, izvēloties piedāvāto apģērbu, to būs iespējams "piemērīt" datorā un tādejādi uzreiz redzēt, vai interneta veikalā piedāvātais apģērbs piestāvēs un derēs tieši Tev. Cilvēkam kustoties, kustēsies arī viņa attēls datorā, tādejādi būs iepējams aplūkot sevi jaunajā tērpā no visiem leņķiem.
Parastās datora peles funkcijas varēs veikt, paverot plaukstu vai pirkstu pret ekrānu un to kustinot nepieciešamajā virzienā, tādejādo veicot visas darbības. Šo darbību būs iespējams veikt pat nepieskaroties ekrānam.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru